Рецепты для мультиварок
Подробные видеоинструкции по приготовлению
изысканных блюд в мультиварках
 

Очень Нежный и Вкусный Шашлык + Соус (Very Tasty Shish kebab) English Subtitles

Похожие видео

Все видео пользователя: Ольга Матвей.

Очень нежный шашлык, свиная вырезка очень мягкое мясо. Мы просто наслаждались каждым кусочком.

*********************************************

НА МОЕМ КАНАЛЕ ЕСТЬ ЕЩЕ МНОГО ВКУСНЫХ РЕЦЕПТОВ.

ПОДПИСЫВАЙТЕСЬ НА МОЙ КАНАЛ:

http://www.youtube.com/channel/UCZEqXo...

**********************************************

Для Моих Подписчиков Ножи \"Samura\" Дают Скидку 15%

Промо код: \"Ольга\" - Для России, Казахстана, а вот сайт: http://Samura.ru...

ДЛЯ ДРУГИХ СТРАН!!! Промокод: \"Ольга Матвей\" и вот этот сайт: http://www.samura.org...

Добавляете Товар в Корзину, Вводите Промокод и Получите Скидку!!!

**********************************************

Рецепт:

Свиная вырезка 1.5 кг.

Соевый соус 20 грамм

Соль по вкусу

Чеснок 1-2 зубчика

Перец черный молотый 0,5 чайной лож.

Перец красный 0,5 чайной ложки.

Паприка 0,5 чайной ложки

Лавровый лист 1 шт.

Лук 2 шт.

Помидоры 600-700 грамм

Масло 15-20 грамм

Соус

Майонез 100 грамм

Кетчуп 100 грамм

Чеснок 1 зубчик

Лук 1 кружочек

Соль щепотка

Душица( орегано) 0,5 чайной ложки

Чабер 0,5 чайной ложки

Базилик 0,5 чайной ложки

*************************************88

Recipe:

Shish Kebab

Pork tenderloin 1.5 kg.

Soy sauce 20 grams

Salt to taste

1-2 cloves of garlic

Black pepper 0.5 of teaspoon.

Red pepper 0.5 teaspoon.

0.5 teaspoon of paprika

Bay leaf 1 pcs.

Onions 2 pcs.

Tomatoes 600-700 grams

Oil 15-20 grams

Sauce

Mayonnaise 100g

Ketchup 100g

Garlic 1 clove

Onion 1 circle

pinch salt

Oregano 0.5 of teaspoon

Savory 0.5 of teaspoon

Basil 0.5 of teaspoon

*******************************************

********************** МОИ ПЛЕЙЛИСТЫ:

1) В этом в плейлисте собраны сладкие блюда. Вы их просто полюбите и будете всегда готовить:

https://www.youtube.com/playlist?list=...

2) Этот плейлист посвящен очень вкусным рецептам вторых блюд и несладкой выпечке: https://www.youtube.com/playlist?list=...

3) В этом плейлисте, я с вами поделюсь самыми новыми блюдами: https://www.youtube.com/playlist?list=...

4) Салаты - домашние рецепты, лучше вас их никто не приготовит: https://www.youtube.com/playlist?list=...

5) Очень Быстрые и Простые рецепты, НО ОЧЕНЬ ВКУСНЫЕ (Дешево и сердито) :https://www.youtube.com/playlist?list=...

6) Рецепты в Мультиварке:

https://www.youtube.com/playlist?list=...

7)Низкокалорийные Рецепты:

https://www.youtube.com/playlist?list=...

8) Очень Вкусные Шашлыки и Еда на Гриле:

https://www.youtube.com/playlist?list=...

9) Рецепты для поста:

https://www.youtube.com/playlist?list=...

10) Варенье - вкус лета. Консервация и разная купорка

https://www.youtube.com/playlist?list=...

***************************************

ПРИСОЕДИНЯЙТЕСЬ В СОЦ СЕТЯХ

Моя группа ВКонтакте: http://vk.com/public94593369...

Моя группа в Facebook: https://www.facebook.com/groups/157646...

Сообщество в Google+

https://plus.google.com/u/0/communitie...

Twitter: https://twitter.com/Dima111111...

Instgram: https://www.instagram.com/dima111757/...

Вы можете начать зарабатывать в Youtube на своих видео. Подключайтесь к партнерской программе.

Вам будут платить независимо в какой стране вы живете.

Любыми способами: PayPal, Webmoney, деньги на ваш банковский счет и т. д.

Просто попробуйте.

Вот Ссылка для Подачи Заявки: http://join.air.io/Olgasweet...

http://retsepty.net...

#Шашлык #barbecue #shishkebab

Видео было полезным? Напиши СПАСИБО!

Hi everyone! It's an "Easy to cook" channel. Today we'll make pork kebab..

The best kebab can be made of pork collar and tenderloin.

Today we will prepare a tenderloin..

Let's start with tomatoes. Wash them. We need them to make sauce..

Make a cut on the tomato skin, put them all into the bowl, cover with boiling water. After 3-5 seconds, pour the water out..

After that we can easily peel the tomatoes. If you don't peel, the skin only can worsen the taste of sauce..

Grate the tomatoes..

Add a bit of salt. You can mash with a fork, but grater is better..

Below this video, there are other recipes for kebab - try them too..

Cut the onions in half-rings..

Add a small amount of oil, add here onion. Don't fry, just stew a bit..

Once the oil starts to boil - squeeze garlic here. Don't fry. After 1 min - turn off the heat..

The smell of garlic and onions is very tasty. Don't forget - no frying!.

Add black pepper. Add other species- bay leaf, red pepper (chili or something more hot)..

Add tomatoes. Stir everything. Add soy sauce. And check the amount of salt..

The aroma of onions and garlic is strong because of heated oil. Otherwise it won't be so strong..

Wash the meat. Cut off the fat, if you don't like it. I won't do that, because the meat will be more juicy..

Cut the pieces that will be put on a skewer, so they shouldn't be small..

With smaller pieces the kebab will be too dry, or will prepare too fast..

It is very soft, so it will prepare quickly..

I use in my videos knives Samura: I really like them. Otherwise I won't use them..

For my subscribers they made a discount of 20% - you can click on the link below the video and see all the information..

Join meat with sauce. Don't salt the meat, it will soak it from sauce..

Meat is fully covered with sauce. Rub sauce into the meat..

The aroma is incredible. Leave it on the table for 2 hours..

Then I'll take to the fridge for the whole night. But tenderloin is ok even after only 2 hours..

But I like it when the meat soaks in the sauce, that's why I'll leave it for night..

If you have no time, prepare after 2 hours, if you can - leave in the fridge for night..

We're in the forest with our meat. Lets look at it..

What a smell! It looks nice!.

We can make the kebab now. Take the skewers. The meat is so soft, almost whole amount of sauce was soaked in..

While the meat is cooked, we'll make sauce. Join ketchup and mayonnaise, stir them..

We need basil, savory and oregano. We put them into mortar. You can prepare it at home, but we'll make it now..

Take 1 clove of garlic. It's optional..

And a slice of onion. Chop them finely..

Garlic we'll be later smashed in mortar too..

Add onions, garlic and herbs into a mortar, add salt. Smash everything..

Mix with mayonnaise and ketchup..

You can do it at home, but with the wooden bowls outside it tastes better..

Here is our sauce. Herbs - mainly for the decor, because we already have lot's of species there..

Put meat onto the grill. Every 30 seconds, turn each skewer in a circle, to bake it evenly..

Then you'll have crusty outside and juicy inside meat..

The meat is ready. It took about 18-19 minutes. Be aware with time, as it can become dry..

Let's look at it from the inside. So juicy and tender!.

Try it with the sauce that we've made today..

Have a nice holiday! Thank you for being with me today! Subscribe to my channel, like the video, enjoy your meal! Bye-bye!




Обратная связь
 Рецепты для мультиварок   ©   2019